Udělejte na vánoce změnu a připravte si výborného pstruha na mandlích. Jak na to?
|
Udělejte na vánoce změnu a připravte si výborného pstruha na mandlích. Jak na to?
|
Porce
1 pstruh
|
Doba přípravy
25 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Z vykuchaného a umytého pstruha osušíme přebytečnou vodu papírovým ubrouskem.
- Rybu osolíme zvenku i zevnitř, opepříme pokapeme citronovou šťávou.
- Zaprášíme ho hladkou moukou smíchanou s mletou červenou paprikou.
- Pstruha smažíme na horkém másle z obou stran přibližně pět minut.
- Vyndáme ho z pánve a necháme v teple odpočívat.
- Mezitím oloupané mandle opražíme na oleji se solí.
- Přidáme je do zbylého másla na pánvi a přimícháme smetanu.
- Povaříme a servírujeme společně se pstruhem.