Mleté maso po italsku. Ragú nechte dlouho probublávat a pak jej stačí přidat k těstovinám.
|
Mleté maso po italsku. Ragú nechte dlouho probublávat a pak jej stačí přidat k těstovinám.
|
Porce
4 porce
|
Doba přípravy
15 minut
|
Chod
|
Suroviny
|
Pokyny
- Nejprve si suroviny připravte, protože nakrájení mrkve, cibule a celeru na velmi drobno chvíli zabere.
- Na troše oleje zesklovaťte zeleninu, poté přidejte maso a pořádně opečte.
- Pokud byste tento recept vařili pro starší děti a hlavně pro sebe, můžete po opečení masa přidat sklenku dobrého vína.
- Nemusíte mít obavy, alkohol nechte vyvařit, a až poté přidejte nasekaná rajčata i s tekutinou, bylinky a nakonec vlijte vývar.
- Takto připravené ragú vařte na mírném ohni minimálně hodinu, aby se propojily chutě.
- Podávejte s těstovinami a posypané parmazánem (u malých dětí jen špetkou).