Řepa je skvělá pro pleť, postavu, imunitu a ještě výborně chutná. Využijete ji do tradiční polévky, která pochází z Ruska, do boršče.
|
Řepa je skvělá pro pleť, postavu, imunitu a ještě výborně chutná. Využijete ji do tradiční polévky, která pochází z Ruska, do boršče.
|
Porce
4 porce
|
Doba přípravy
10 minut
|
Chod
|
Suroviny
červená řepa
300g
hovězí maso
300g
mrkev
100g
petržel
100g
brambor
300g
kysané zelí
200g
cibule
1ks
smetana
na ozdobení
kopr
na ozdobení
|
Pokyny
- Uvařenou červenou řepu nakrájíme na kostičky.
- Na olivovém oleji osmažíme cibuli a maso.
- Osmahneme a podusíme s kořením, dokud nebude maso poloměkké.
- Zeleninu osmahneme a přidáme s řepou k masu.
- Vše podusíme a na závěr přidáme zelí.
- Můžeme ozdobit smetanou a koprem.