Starý chléb nemusíte vyhazovat, připravte si z něj polévku! Tato variace na kyselo je velmi zdravá díky dýňovému oleji. Miso pasta je super na prohřátí organismu a dodá masovou chuť.
|
Starý chléb nemusíte vyhazovat, připravte si z něj polévku! Tato variace na kyselo je velmi zdravá díky dýňovému oleji. Miso pasta je super na prohřátí organismu a dodá masovou chuť.
|
Porce
4 porce
|
Doba přípravy
10 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Cibule nakrájíme a osmahneme na másle do sklovata.
- Přidáme trochu koření – stačí méně, protože jej potom rozmixujeme.
- Přidáme 1 litr vody, vždy lepší méně než více, přidat můžeme, odebrat ne.
- Přidáme rozmixovaný chléb, necháme chvíli vařit.
- Takto rozmixovaným chlebem jdou zahušťovat třeba gulášové omáčky.
- Necháme 10 minut vařit, přidáme trochu octa, soli, miso pasty a znovu rozmixujeme.
- Před podáváním přidáme slunečnicová a dýňová semínka a trochu dýňového oleje.