Delikátní oběd – losos v župánku

Vynikající a lehký oběd, který je hotový za pár minut!
Vynikající a lehký oběd, který je hotový za pár minut!
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
2 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    losos 2porce může být i s kůží
    máslo 40g
    alkohol 6lžic sekt
    smetana 1lžíce
    petržel 1lžíce
    pepř citrónový
Pokyny
  1. Maso osolte, opepřete a pokapejte citronem.
  2. Na pánvi rozpusťte máslo a porce masa na něm z jedné strany zlehka osmažte.
  3. Pak je otočte, a když se osmahnou i z druhé strany, podlijte je sektem. Počkejte, než se tekutina trochu odpaří, a pak maso vyndejte.
  4. Do pánvičky nalijte smetanu, přisypte nasekanou petrželku a ještě chvíli povařte.
  5. Dochuťte citronovým pepřem.
  6. Porce ryb rozdělte na talíře a polijte smetanovou omáčkou.
  7. Rybu podávejte s penne nebo bramborovými hnízdy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*