Domácí nutela

Tento článek je součástí seriálu článků nazvaného "Jídlo pro děti". Přečtěte si také další díly tohoto oblíbeného seriálu!
Žádné cukry a ztužené tuky. Jen oříšky, kakao a výborná chuť. Vyzkoušejte si vyrobit domácí nuttelu, všechny suroviny na ní určitě máte doma. Můžete použít oříšky, které máte rádi, třeba vlašské nebo para ořechy, které jsou obzvlášť zdravé.
Žádné cukry a ztužené tuky. Jen oříšky, kakao a výborná chuť. Vyzkoušejte si vyrobit domácí nuttelu, všechny suroviny na ní určitě máte doma. Můžete použít oříšky, které máte rádi, třeba vlašské nebo para ořechy, které jsou obzvlášť zdravé.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
1 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
10 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Suroviny
    mandle 1hrst
    ořechy 1hrst lískové
    ořechy 1hrst kešu
    sirup 100g rýžový
    kakao 40 - 60g nepražené
    sůl 1špetka
Pokyny
  1. Ořechy si omyjeme a na 12 hodin namočíme.
  2. Poté je rozmixujeme na krém, přidáme rýžový sirup, kakao a špetku soli.
  3. Pomazánku uchováváme v lednici.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*