Jarní salát s ořechy a klíčky fazolí mungo

Zdravé, jednoduché a rychlé. Toto jídlo oceníte jako součást večeře a zbytek si můžete schovat do ledničky na další den do práce.
Zdravé, jednoduché a rychlé. Toto jídlo oceníte jako součást večeře a zbytek si můžete schovat do ledničky na další den do práce.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
2 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
10 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    polníček 1krabička
    ořechy 1hrst předem namočené
    fazole 50g mungo
    ocet 6lžic umeo
    olivový olej 7lžic
Pokyny
  1. Zálivku připravíme z umeoctu a olivového oleje.
  2. Obě tyto potraviny nalijeme do uzavíratelné sklenice, kterou následně uzavřeme a řádně protřepeme.
  3. Ledový salát nakrájíme, polníček stačí propláchnout v sítku, přidáme ořechy a naklíčené mungo a zalijeme zálivkou.
  4. Do salátu můžete klidně přidat i pár lžic pickles – kvašené zelelniny.
  5. Ta je rovněž bohatá na spousty důležitých látek!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*