Majonézová omáčka s ančovičkou, kapary a čerstvým estragonem, remuládová omáčka

Pikantní omáčka může být jedním z nenápadných způsobů, jak vyzkoušet kapary a ančovičky, které se v českých spížích ještě moc nezabydlely.
Pikantní omáčka může být jedním z nenápadných způsobů, jak vyzkoušet kapary a ančovičky, které se v českých spížích ještě moc nezabydlely.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
300 ml
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Suroviny
    majonéza 200g
    kapary 2lžíce
    okurka 1ks kyselá, nakrájená na drobné kostky
    estragon 1lžíce
    kerblík 1lžíce
    petržel 1lžíce
    hořčice 40g dijonská
    olej 1lžička
Pokyny
  1. Všechny ingredience umixujeme do jemné emulze, přendáme do plastového kontejneru s víčkem a necháme rozležet v lednici.
  2. Výborně se hodí k rybám v aspiku či jako dip k rybám, masům, syrové zelenině nebo bramborovým hranolkům.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*