Dohladka vyšlehaná mrkvová polévka chutná daleko lépe, souhlasíte? Když do ní přidáte brambory a s smetanu, nezůstane po ní ani stopy.
|
Dohladka vyšlehaná mrkvová polévka chutná daleko lépe, souhlasíte? Když do ní přidáte brambory a s smetanu, nezůstane po ní ani stopy.
|
Porce
1 dort
|
Doba přípravy
15 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Mrkev a brambory očistěte a nakrájejte na menší kousky. Několik koleček mrkve si ponechte na ozdobu.
- Zeleninu dejte vařit asi na 20 minut do hrnce.
- Když je měkká, slijte vodu a přidejte smetanu a máslo.
- Vše rozmixujte ručním šlehačem na hladkou hmotu.
- Podávejte v miskách ozdobené kopečkem šlehačky a kolečky mrkve.