Orientální kuře z jedné pánve

Jídla z jednoho hrnce mají spoustu výhod. Nejen že neušpiníte moc nádobí, ale díky společnému vaření se všechny chutě fantasticky propojí. Důkazem je například tento zázračně jednoduchý recept na voňavé orientální kuře, který zvládne připravit opravdu každý.
Jídla z jednoho hrnce mají spoustu výhod. Nejen že neušpiníte moc nádobí, ale díky společnému vaření se všechny chutě fantasticky propojí. Důkazem je například tento zázračně jednoduchý recept na voňavé orientální kuře, který zvládne připravit opravdu každý.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
4 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Suroviny
    cizrna 400g
    brambor 200g
    kuřecí vývar 1-5litrů
    rajčata 1plechovka
    olivy 200g černé
    cibule 1ks
    česnek 2stroužky
    petržel 1hrst
Pokyny
  1. Na hlubší pánvi nebo v hrnci rozehřejte olivový olej.
  2. Přidejte nadrobno nakrájenou cibuli, česnek, bobkový list a vše restujte cca 3 minuty.
  3. Poté vsypte kuřecí prsa a prudce je z obou stran opečte.
  4. K masu vlijte kuřecí vývar, rajčata z plechovky a vše nechte pod poklicí 45 minut probublávat.
  5. Poté přidejte na čtvrtiny nakrájené brambory i se slupkou a ostatní suroviny a vše společně vařte dalších 30 minut.
  6. Před koncem vaření vytáhněte kuřecí maso, rozeberte ho na kousky a vraťte ho zpět na pánev.
  7. Před podáváním pokrm posypte nasekanou petrželkou.

3 komentáře k článku “Orientální kuře z jedné pánve”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*