Start do náročného dne bude s touto snídaní příjemnější - dodá vám energii a zasytí až do oběda. Navíc je její příprava velmi snadná a můžete si ji nachystat dopředu.
|
Start do náročného dne bude s touto snídaní příjemnější - dodá vám energii a zasytí až do oběda. Navíc je její příprava velmi snadná a můžete si ji nachystat dopředu.
|
Porce
1 porce
|
Doba přípravy
10 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Ovesné vločky zalijeme 120 ml vlažné vody a necháme je 10 minut nasáknout.
- Poté na ně nalijeme kokosové mléko, přidáme agávový sirup, zázvor, skořici a sůl. Směs vaříme 4‒6 minut, dokud kaše nezhoustne.
- Na pánvi si rozpustíme kokosový olej. Jablko i se slupkou nakrájíme na tenké plátky, dáme na pánev a zlehka restujeme.
- Po chvilce zakápneme agávovým sirupem a posypeme skořicí. Vše orestujeme do zlatova.
- Kaši dáme do misky a ozdobíme zkaramelizovanými jablky.