Ovoce s pudinkem

Tento článek je součástí seriálu článků nazvaného "Jídlo pro děti". Přečtěte si také další díly tohoto oblíbeného seriálu!
Pro ty nejmenší děti vyberte ovoce, které nemůže způsobovat alergii. Jablko, hruška nebo meruňka bude chutnat i dospělým.
Pro ty nejmenší děti vyberte ovoce, které nemůže způsobovat alergii. Jablko, hruška nebo meruňka bude chutnat i dospělým.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
2 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
10 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    voda 1,2l
    voda ½hrnku
    pudink 1ks
Pokyny
  1. Ovoce nakrájíme nadrobno a dáme vařit, po změknutí přidáme pudink v rozmíchaný v půl hrnku vody a vaříme do zhoustnutí.
  2. Pro menší děti můžeme ještě rozmixovat, nebo rovnou podáváme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*