Losos, rajčata a bazalka? Tato nezvyklá kombinace vám připomene dovolenou u moře. Díky krustě zůstane maso lososa krásně vláčné a nevysuší se.
|
Losos, rajčata a bazalka? Tato nezvyklá kombinace vám připomene dovolenou u moře. Díky krustě zůstane maso lososa krásně vláčné a nevysuší se.
|
Porce
4 porce
|
Doba přípravy
15 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Lososa dáme do vymazaného pekáčku kůží dolů.
- Všechny ostatní ingredience rozmixujeme na konzistenci nádivky - pokud se nám zdá suchá, přidáme dostatek olivového oleje.
- Lososa posolíme a můžeme dát rozmarýn, oregano, tymián.
- Na lososa naneseme silnější vrstvu připravené "nádivky", kterou celý filet "přikryji".
- Navrch dáme snítku rozmarýnu v celku a takto připravené ještě pokapeme olivovým olejem.
- Pečeme asi při 170 °C cca 15-20 minut dozlatova.