Pikantní francouzská pomazánka

Co se zbytkem kopru a trochou ředkviček? Smíchejte je s lučinou a máte připravenou pomazánku na jednoduchou, ale efektní večeři. S rozpečenou bagetou bude skvělá!
Co se zbytkem kopru a trochou ředkviček? Smíchejte je s lučinou a máte připravenou pomazánku na jednoduchou, ale efektní večeři. S rozpečenou bagetou bude skvělá!
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
1 chlebíčková veka
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    ředkvička 2svazky
    kopr 2snítky
    máslo 100g
    sýr 200g lučina
Pokyny
  1. Ředkvičky důkladně omyjte, nastrouhejte na struhadle a osolte.
  2. Takto upravené je nechte cca 15 minut stát, aby pustily vodu.
  3. Připravte si také kopr, který nakrájejte najemno.
  4. Změklé máslo utřete s Lučinou dohladka, přidejte kysanou smetanu, znovu dobře promíchejte a pak ochuťte solí a pepřem.
  5. Z ředkviček slijte vodu a přidejte je do směsi.
  6. Na závěr vmíchejte kopr.

Kelímek od smetany stačí pořádně vyškrábat a může putovat do žlutého kontejneru.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*