Co se zbytkem kopru a trochou ředkviček? Smíchejte je s lučinou a máte připravenou pomazánku na jednoduchou, ale efektní večeři. S rozpečenou bagetou bude skvělá!
|
Co se zbytkem kopru a trochou ředkviček? Smíchejte je s lučinou a máte připravenou pomazánku na jednoduchou, ale efektní večeři. S rozpečenou bagetou bude skvělá!
|
Porce
1 chlebíčková veka
|
Doba přípravy
15 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Ředkvičky důkladně omyjte, nastrouhejte na struhadle a osolte.
- Takto upravené je nechte cca 15 minut stát, aby pustily vodu.
- Připravte si také kopr, který nakrájejte najemno.
- Změklé máslo utřete s Lučinou dohladka, přidejte kysanou smetanu, znovu dobře promíchejte a pak ochuťte solí a pepřem.
- Z ředkviček slijte vodu a přidejte je do směsi.
- Na závěr vmíchejte kopr.
Kelímek od smetany stačí pořádně vyškrábat a může putovat do žlutého kontejneru.