Pudink z jasmínové rýže a kokosu

Tento článek je součástí seriálu článků nazvaného "Jídlo pro děti". Přečtěte si také další díly tohoto oblíbeného seriálu!
Kdo si zamiloval atmosféru asijské kuchyně, určitě ocení tento dezert. Omámí vás kokosovou chutí a vůní, díky barvě z řepy bude navíc krásně růžový.
Kdo si zamiloval atmosféru asijské kuchyně, určitě ocení tento dezert. Omámí vás kokosovou chutí a vůní, díky barvě z řepy bude navíc krásně růžový.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
1 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    kokos 100g strouhaný
    syrovátka vegan protein nebo
    ovoce čerstvé nebo ovoce sušené mrazem
Pokyny
  1. Uvařenou jasmínovou rýži smícháme s kokosem a promixujeme s rýžovým sirupem.
  2. Ozdobíme ovocem a sójovým jogurtem Sojade.
  3. Posypeme kokosem, který jsme předem obarvili lžičkou jablečno-řepové šťávy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*