Kdo si zamiloval atmosféru asijské kuchyně, určitě ocení tento dezert. Omámí vás kokosovou chutí a vůní, díky barvě z řepy bude navíc krásně růžový.
|
Kdo si zamiloval atmosféru asijské kuchyně, určitě ocení tento dezert. Omámí vás kokosovou chutí a vůní, díky barvě z řepy bude navíc krásně růžový.
|
Porce
1 porce
|
Doba přípravy
15 minut
|
Chod
|
Suroviny
jasmínová rýže
150g
kokos
100g
strouhaný
jablečno - řepová šťáva
1lžička
syrovátka
vegan protein nebo
ovoce
čerstvé nebo ovoce sušené mrazem
|
Pokyny
- Uvařenou jasmínovou rýži smícháme s kokosem a promixujeme s rýžovým sirupem.
- Ozdobíme ovocem a sójovým jogurtem Sojade.
- Posypeme kokosem, který jsme předem obarvili lžičkou jablečno-řepové šťávy.