Posted on 11. 7. 20168. 4. 2024 by Jakvkuchyni.cz Rýžová kaše s jablky, hruškou a skořicí Zdravá varianta na oblíbenou krupičnou kaši. Díky rýži neobsahuje lepek a výborně chutná i vychlazená. KuchyněČeská PříležitostSnídaně Zdravá varianta na oblíbenou krupičnou kaši. Díky rýži neobsahuje lepek a výborně chutná i vychlazená. KuchyněČeská PříležitostSnídaně Porce 1 porce Doba přípravy 10 minut Chod Suroviny jablko 1/2ks hruška 1/2ks skořice 1ks Pokyny Ovoce si jemně nastrouháme a vložíme se špalíčkem skořice, kterou jen krátce povaříme a vyndáme. Tento článek je součástí seriálu článků nazvaného "Jídlo pro děti". Přečtěte si také další díly tohoto oblíbeného seriálu!