Rýžová kaše s jablky, hruškou a skořicí

Tento článek je součástí seriálu článků nazvaného "Jídlo pro děti". Přečtěte si také další díly tohoto oblíbeného seriálu!
Zdravá varianta na oblíbenou krupičnou kaši. Díky rýži neobsahuje lepek a výborně chutná i vychlazená.
Zdravá varianta na oblíbenou krupičnou kaši. Díky rýži neobsahuje lepek a výborně chutná i vychlazená.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
1 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
10 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    jablko 1/2ks
    hruška 1/2ks
    skořice 1ks
Pokyny
  1. Ovoce si jemně nastrouháme a vložíme se špalíčkem skořice, kterou jen krátce povaříme a vyndáme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*