Smažená asijská rýže

Zbyla vám rýže od večeře a nevíte, co s ní? Připravte si asijskou rýži, plnou energie a výborných chutí.
Zbyla vám rýže od večeře a nevíte, co s ní? Připravte si asijskou rýži, plnou energie a výborných chutí.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
6 porcí
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Pokyny
  1. Nakrájíme zázvor, jarní cibulku, zelí, chilli papričky, brokolice – podle zeleniny, která je na trhu.
  2. Na rozpáleném oleji osmažíme rozmačkaný česnek, vajíčko osmažíme a rozbijeme žloutek.
  3. Přidáme rýži a necháme smažit.
  4. Pomalu přidáme zeleninu, na ochucení ústřicovou omáčku.
  5. Nakonec ozdobíme jarní cibulkou, která se nemusí vůbec péci.
  6. Ozdobíme koriandrem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*