Když zbydou vajíčka natvrdo, můžete z nich připravit skvělé vaječné ragů. Tento jednoduchý recept vám také nabízí možnost vyzkoušet kapary a ančovičky. Pikantní dresink z hořčice můžete využít i na zeleninové saláty.
|
Když zbydou vajíčka natvrdo, můžete z nich připravit skvělé vaječné ragů. Tento jednoduchý recept vám také nabízí možnost vyzkoušet kapary a ančovičky. Pikantní dresink z hořčice můžete využít i na zeleninové saláty.
|
Porce
4 porce
|
Doba přípravy
10 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Smícháme hořčici s pepřem a solí, přiléváme ocet.
- Ingredience mají mít stejnou teplotu, aby se dresink nesrazil.
- Olej přiléváme pomalu a pomocí metličky vyšleháme v emulzi.
- Přidáme nakrájená kapary a ančovičky (možno nahradit sardelovou pastou nebo očky) a nakrájenou pažitku.
- Nakrájíme vajíčka a promícháme s dresinkem.
- Podáváme na toustech s jarní cibulkou. Můžeme jíst i druhý den.