Zbylý bůček můžete využít pro exotický salát se zázvorem a koriandrem.
|
Zbylý bůček můžete využít pro exotický salát se zázvorem a koriandrem.
|
Porce
6 porcí
|
Doba přípravy
15 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Mrkev nakrájíme na proužky, rajčata na polovinu, okurky na proužky, zázvor na nitky, ledový salát natrháme (nezačne tak rychle oxidovat).
- Bůček na plátky opečeme na rozpálené pánvi, aby byl křupavý.
- Sám se odlepí od pánve.
- Zázvorovou šťávu (zázvor stačí oloupat, najemno nastrouhat a z hromádky vymačkat šťávu) smícháme s octem, cukrem a olejem.
- Promícháme salát se zálivkou a podáváme s plátkem bůčku nakrájeným na kostičky, posypaný koriandrem a černým sezamem.