Když se potkají med, skořice a rýžová smetana, dokonalá chuť je jen otázkou času. Namočené kešu oříšky dodají základ, na kterém se tato zimní symfonie rozvine do dokonalosti.
|
Když se potkají med, skořice a rýžová smetana, dokonalá chuť je jen otázkou času. Namočené kešu oříšky dodají základ, na kterém se tato zimní symfonie rozvine do dokonalosti.
|
Pokyny
- Kešu namočíme alespoň na 4-5 hodin, následně je vložíme do mixéru, přidáme med, zázvorovou šťávu, rýžovou smetanu, rum a skořici a vše mixujeme do krému.
- Dle konzistence přidáme smetanu.
- Krém dáme zamrazit na 24 hodin a zmrzlina je na světě.
Pokud má sklenice od medu čiré sklo, patří do bílého kontejneru, barevné do zeleného. Pokud máte ve své obci pouze zelený kontejner, můžete do něj vhazovat i čiré sklo. Ovšem vždy je dobré sledovat nálepky na jednotlivých kontejnerech, kde najdete podrobnější informace o tom, co do kterého kontejneru patří.