Ředkvičková pomazánka z cottage cheese

Pomazánky jsou skvělou volbou na snídaně, svačiny nebo večeře. Cottage cheese se výborně hodí na přípravu rychlých pomazánek a v kombinaci s ředkvičkami, bylinkami a semínky se jedná o osvěžující a chutný pokrm plný vitamínů a bílkovin. Připravte si lahodnou pomazánku z cottage cheese v receptu na Jakvkuchyni.cz!
Pomazánky jsou skvělou volbou na snídaně, svačiny nebo večeře. Cottage cheese se výborně hodí na přípravu rychlých pomazánek a v kombinaci s ředkvičkami, bylinkami a semínky se jedná o osvěžující a chutný pokrm plný vitamínů a bílkovin. Připravte si lahodnou pomazánku z cottage cheese v receptu na Jakvkuchyni.cz!
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
2 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
10 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    cottage 1ks
    ředkvičky 1svazek
    semínka dle chuti - nesolené
    sůl dle chuti
Pokyny
  1. Ředkvičky očistíme a najemno nastrouháme. Pokud by byly moc vodnaté, můžeme je nechat okapat.
  2. Jarní cibulku nakrájíme nadrobno.
  3. Cottage cheese různých výrobců ma různou konzistenci - pokud je příliš řídký, zcedíme ho. Přidáme ředkvičky a cibulku a zamícháme. 
  4. Nakonec dochutíme solí a pepřem a posypeme nasekanou pažitkou a semínky.
  5. Podáváme s pečivem, nebo zeleninou.

Cottage cheese se prodává v plastovém kelímku, který patří do kontejneru na plasty - před vytříděním je ideální vyškrábat zbytky obsahu, nebo je vytřít použitou papírovou utěrkou. Hliníkové víčko vytřídíme do kontejneru na kovy, nejlépe ve větší kuličce. Zbytky z očištěné zeleniny dáme na kompost, nebo do bioodpadu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*