Pomazánky jsou skvělou volbou na snídaně, svačiny nebo večeře. Cottage cheese se výborně hodí na přípravu rychlých pomazánek a v kombinaci s ředkvičkami, bylinkami a semínky se jedná o osvěžující a chutný pokrm plný vitamínů a bílkovin. Připravte si lahodnou pomazánku z cottage cheese v receptu na Jakvkuchyni.cz!
|
Pomazánky jsou skvělou volbou na snídaně, svačiny nebo večeře. Cottage cheese se výborně hodí na přípravu rychlých pomazánek a v kombinaci s ředkvičkami, bylinkami a semínky se jedná o osvěžující a chutný pokrm plný vitamínů a bílkovin. Připravte si lahodnou pomazánku z cottage cheese v receptu na Jakvkuchyni.cz!
|
Porce
2 porce
|
Doba přípravy
10 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Ředkvičky očistíme a najemno nastrouháme. Pokud by byly moc vodnaté, můžeme je nechat okapat.
- Jarní cibulku nakrájíme nadrobno.
- Cottage cheese různých výrobců ma různou konzistenci - pokud je příliš řídký, zcedíme ho. Přidáme ředkvičky a cibulku a zamícháme.
- Nakonec dochutíme solí a pepřem a posypeme nasekanou pažitkou a semínky.
- Podáváme s pečivem, nebo zeleninou.
Cottage cheese se prodává v plastovém kelímku, který patří do kontejneru na plasty - před vytříděním je ideální vyškrábat zbytky obsahu, nebo je vytřít použitou papírovou utěrkou. Hliníkové víčko vytřídíme do kontejneru na kovy, nejlépe ve větší kuličce. Zbytky z očištěné zeleniny dáme na kompost, nebo do bioodpadu.