Ředkvičkový Tatar

Ředkvičkový dip můžete podávat k salátům, masu nebo na topinku.
Ředkvičkový dip můžete podávat k salátům, masu nebo na topinku.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
2 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    ředkvička 1svazek
    koriandr 1ks
    česnek 1stroužek
    hořčice 1/2lžičky
    cibule 1/2ks
Pokyny
  1. Nastrouháme ředkvičky, nasekáme cibuli najemno, přidáme sůl a pepř. Nasekáme koriandr, utřeme jeden stroužek česneku se solí, přidáme půl kávové lžičky Dijon hořčice, celé rozmícháme a mažeme na topinku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*