Takové rizoto může vyvolat vášnivé debaty o jeho přípravě. Někdo má rád to klasické české, někdo zase nedá dopustit na originální italské recepty. Vyzkoušejte si vegetariánskou variantu třeba z vlastnoručně nasbíraných lesních hub.
|
Takové rizoto může vyvolat vášnivé debaty o jeho přípravě. Někdo má rád to klasické české, někdo zase nedá dopustit na originální italské recepty. Vyzkoušejte si vegetariánskou variantu třeba z vlastnoručně nasbíraných lesních hub.
|
Porce
2 porce
|
Doba přípravy
15 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Osmahněte na oleji cibulku a přidejte cizrnu a houby.
- Nechte chvíli povařit a přisypte opláchnutou rýži.
- Po lžících přidávejte vývar a za stálého míchání vařte.
- Nakonec zamíchejte hrášek, nechte ještě osmahnout a podávejte s ;parmazánem.