Chřestové risotto se skládá jen ze čtyř surovin. Dejte si tedy záležet na jejich kvalitě. Výsledkem pak bude úžasná kombinace chutí křupavého chřestu a krémového risotta.
|
Chřestové risotto se skládá jen ze čtyř surovin. Dejte si tedy záležet na jejich kvalitě. Výsledkem pak bude úžasná kombinace chutí křupavého chřestu a krémového risotta.
|
Porce
2 porce
|
Doba přípravy
15 minut
|
Chod
|
Suroviny
|
Pokyny
- Dáme vařit rýži Arborio a mezitím si nakrájíme na kousky chřest.
- Na pánev dáme trošku oleje, na kterém orestujeme na kousky nakrájený chřest.
- Chřest zasypeme hrnkem uvařené rýže na italské rizoto, znovu orestujeme a pomalu přidáváme předem připravený vývar.
- Za stálého míchání je rizoto hotové za cca 20 minut.