„Vejce jsou zdravá – a dříve obávaný cholesterol je v nich bohatě vyvážen lecitinem, není tedy třeba se jich obávat. Doporučuje je svým klientům v kombinaci se zeleninou jako zdroj bílkovin. V kombinaci s bylinkami a rajčaty představují rychlou večeři, ke které stačí přidat další zeleninu,“ radí Kunová.
|
„Vejce jsou zdravá – a dříve obávaný cholesterol je v nich bohatě vyvážen lecitinem, není tedy třeba se jich obávat. Doporučuje je svým klientům v kombinaci se zeleninou jako zdroj bílkovin. V kombinaci s bylinkami a rajčaty představují rychlou večeři, ke které stačí přidat další zeleninu,“ radí Kunová.
|
Porce
2 porce
|
Doba přípravy
10 minut
|
Chod
|
Suroviny
|
Pokyny
- Olivový olej rozpalte, osmahněte cibulku a poklaďte na plátky nakrájená rajčata.
- Mezitím si našlehejte vajíčka a vzniklou směsí zalijte osmahnutá rajčata. Když vajíčka ztuhnou, podávejte se salátem a pečivem.