Rychlá omeletka s houbami, bylinkami a rajčaty

„Vejce jsou zdravá – a dříve obávaný cholesterol je v nich bohatě vyvážen lecitinem, není tedy třeba se jich obávat. Doporučuje je svým klientům v kombinaci se zeleninou jako zdroj bílkovin. V kombinaci s bylinkami a rajčaty představují rychlou večeři, ke které stačí přidat další zeleninu,“ radí Kunová.
„Vejce jsou zdravá – a dříve obávaný cholesterol je v nich bohatě vyvážen lecitinem, není tedy třeba se jich obávat. Doporučuje je svým klientům v kombinaci se zeleninou jako zdroj bílkovin. V kombinaci s bylinkami a rajčaty představují rychlou večeři, ke které stačí přidat další zeleninu,“ radí Kunová.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
2 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
10 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Suroviny
    vejce 4ks
    rajče 1ks
    bylinky 1lžička
    cibule 1ks
Pokyny
  1. Olivový olej rozpalte, osmahněte cibulku a poklaďte na plátky nakrájená rajčata.
  2. Mezitím si našlehejte vajíčka a vzniklou směsí zalijte osmahnutá rajčata. Když vajíčka ztuhnou, podávejte se salátem a pečivem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*