Rychlá lahůdka plná čerstvosti - chutná bruschetta s cherry rajčátky. Ideální, pokud hledáme rychlý a osvěžující recept - od Jakvkuchyni.cz!
|
Rychlá lahůdka plná čerstvosti - chutná bruschetta s cherry rajčátky. Ideální, pokud hledáme rychlý a osvěžující recept - od Jakvkuchyni.cz!
|
Porce
dle množství surovin
|
Doba přípravy
15 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Rajčátka nakrájíme nadrobno.
- Česnek prolisujeme a smícháme s nakrájenými rajčaty.
- Přidáme sůl a pepř podle chuti.
- Nakrájené pečivo opečeme v troubě, následně ho potřeme olivovým olejem.
- Rajčatovou směs rozdělíme na opečené pečivo a podáváme.
TIP od Jakvkuchyni.cz: jíme nejlépe ihned.
Pokud nám zbyde neupotřebené pečivo, nebo pokud máme k dispozici staré pečivo, nevyhazujme ho. Můžeme z něj připravit například Rajčatový salát Panzanella s ančovičkami, podle seriálu Gurmánské vaření beze zbytku. Obaly, ve kterých je pečivo zakoupeno, jako jsou plastové sáčky nebo papírové tašky, by měly být vytříděny - tak umožníme recyklaci odpadu. Plastové obaly patří do žlutého kontejneru na plasty, zatímco papírové do modrého kontejneru.