Tyto rohlíky si vystačí s droždím a naplnit je můžete oblíbeným džemem, sýrem nebo i třeba špenátem. Skvělé jsou také s makovou náplní nebo nasekanými ořechy.
|
Tyto rohlíky si vystačí s droždím a naplnit je můžete oblíbeným džemem, sýrem nebo i třeba špenátem. Skvělé jsou také s makovou náplní nebo nasekanými ořechy.
|
Porce
5 rohlíků
|
Doba přípravy
30 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Droždí rozmíchejte v mléku, přidejte cukr a nechte vzejít.
- Přidejte pak zbytek ingrediencí a vypracujte těsto.
- To zabalíme do potravinářské folie a necháme v lednici dvě hodiny.
- Hotové těsto rozvalte na čtverce, které pokladete náplní, smotáte rohlík a vložíte do rozpálené trouby.
- Sladkou variantu můžete obalit ve vanilkovém cukru.