Rýže s pórkem a mandlemi

Rýže i výrobky z ní jsou chuťově poměrně neutrální, proto se využívají pro přípravu sladkých i slaných pokrmů.
Rýže i výrobky z ní jsou chuťově poměrně neutrální, proto se využívají pro přípravu sladkých i slaných pokrmů.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
1 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
10 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    rýže 1hrnek
    pórku 1hrst nakrájeného
    vejce 1ks
    mandle 2lžíce
    olej 1lžíce
Pokyny
  1. Na oleji na pánvi orestujte nakrájený pórek.
  2. Na něj rozklepněte jedno vejce, osolte a promíchejte.
  3. Přisypejte hrstku oloupaných nasekaných mandlí.
  4. Přidejte hrnek zbylé uvařené rýže, orestujte a dochuťte.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*