Rybí křupky s tvarohovou pomazánkou

Kůži z ryby už nemusíte vyhazovat. Využijete ji jako chutnou pochoutku, třeba na párty.
Kůži z ryby už nemusíte vyhazovat. Využijete ji jako chutnou pochoutku, třeba na párty.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
dle množství surovin
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
Rybí křupky
    ryby 3ks kůže
    paprika sušená
    houby sušené
    rajčata sušená
    kerblík čerstvý
Pomazánka
    tvaroh 50g
    pažitka 10g
    citrón šťáva
    olej slunečnicový
Pokyny
  1. Kůže z ryb spaříme, očistíme a dáme přibližně na 12 hodin sušit při 70 °C.
  2. Usušené kůže rozdělíme na menší kusy a osmažíme je v horkém oleji.
  3. Následně je zlehka obalíme ve směsi koření, kterou si předem nachystáme.
  4. Na závěr je ozdobíme připravenou pomazánkou.
  5. Rybí křupky jíme ještě teplé.


Tento recept je součástí seriálu článků nazvaného "Vaříme beze zbytku". Přečtěte si také další díly tohoto oblíbeného seriálu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*