Kůži z ryby už nemusíte vyhazovat. Využijete ji jako chutnou pochoutku, třeba na párty.
|
Kůži z ryby už nemusíte vyhazovat. Využijete ji jako chutnou pochoutku, třeba na párty.
|
Porce
dle množství surovin
|
Doba přípravy
15 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Kůže z ryb spaříme, očistíme a dáme přibližně na 12 hodin sušit při 70 °C.
- Usušené kůže rozdělíme na menší kusy a osmažíme je v horkém oleji.
- Následně je zlehka obalíme ve směsi koření, kterou si předem nachystáme.
- Na závěr je ozdobíme připravenou pomazánkou.
- Rybí křupky jíme ještě teplé.
Tento recept je součástí seriálu článků nazvaného "Vaříme beze zbytku". Přečtěte si také další díly tohoto oblíbeného seriálu!