Sirup bez vaření

Z jednoho kilogramu ovoce dostanete půl litru šťávy. Tu pak můžete ředit jako sirup, přidávat do čaje nebo smíchat třeba s jablečným džusem.
Z jednoho kilogramu ovoce dostanete půl litru šťávy. Tu pak můžete ředit jako sirup, přidávat do čaje nebo smíchat třeba s jablečným džusem.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
2 litry
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
Pokyny
  1. Oprané bobulky vložíte do velké nádoby a zalijete vodou s kyselinou citronovou.
  2. Necháme tři dny macerovat, pak rozmixujeme a přecedíme přes jemné plátýnko nebo sítko na čaj.
  3. Na litr vzniklého nápoje přidáme kilogram cukru a rozmícháme.
  4. Tento sirup neprošel tepelnou úpravou a je proto skvělým zdrojem všech zdravotních benefitů arónie.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*