Žádná předpřipravená směs koření na "svařák" se nevyrovná této pochoutce, s karamelizovaným cukrem a čerstvou pomerančovou šťávou. Nezapomeňte ani na plátek citrónu na ozdobu!
|
Žádná předpřipravená směs koření na "svařák" se nevyrovná této pochoutce, s karamelizovaným cukrem a čerstvou pomerančovou šťávou. Nezapomeňte ani na plátek citrónu na ozdobu!
|
Porce
1 víno
|
Doba přípravy
10 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Do kastrolu nasypte cukr a nechte karamelizovat, když vám cukr začne tát a zlátnout přilijte šťávu ze dvou menších pomerančů, přidejte koření a svařte cca 5 min.
- Poté přilejte víno a na mírném ohni ohřívejte, společně s jedním na plátky nakrájeným pomerančem, dalších pět minut.
- Dejte si pozor, aby se víno nevařilo.