Houby si můžete připravit i netradičně. Nahradit jimi můžete maso nebo je použít tam, kde byste dali třeba sýr. Vyzkoušejte je s tofu.
|
Houby si můžete připravit i netradičně. Nahradit jimi můžete maso nebo je použít tam, kde byste dali třeba sýr. Vyzkoušejte je s tofu.
|
Porce
1 porce
|
Doba přípravy
20 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Tofu si nakrájíme na větší proužky, ostatní (celer, papriky, mrkev a houby na jemné proužky.
- Na pánev kápneme trochu oleje a mírně orestujeme celer, přidáme hlívu, papriku a osolíme, pokud je potřeba, podlijeme troškou vody a dusíme cca 5 minut.
- Pak přidáme polovinu mrkve a tofu a posypeme červenou paprikou a můžeme přidat trošku chilli.
- Chvíli dusíme a ke konci přidáme najemno pokrájený kopr a zbytek mrkve.
- Už jen asi 3 minutky podusíme, rozmícháme si cca 2 polévkové lžíce solamylu (bramborový škrob) v decilitru vlažné vody.