Tresčí obsahuje mnoho vitamínů, je opravdu lehké a těší se oblibě mnoha světových šéfkuchařů. Vyzkoušejte si jej připravit v kombinaci s lahdonou rajčatovo-bylinkovou omáčkou, mňam!
|
Tresčí obsahuje mnoho vitamínů, je opravdu lehké a těší se oblibě mnoha světových šéfkuchařů. Vyzkoušejte si jej připravit v kombinaci s lahdonou rajčatovo-bylinkovou omáčkou, mňam!
|
Porce
4 porce
|
Doba přípravy
15 minut
|
Chod
|
Suroviny
rajčata
400g
z konzervy
rajčata
10ks
cherry
bílá ryba
4ks
filety z tresky
olivový olej
1lžíce
cibule
1ks
nasekaná nadrobno
třtinový cukr
1lžíce
tymián
1-2lžičky
sušený nebo pár větviček čerstvého
bazalka
párlístků
čerstvá nebo lžička sušené
sójová omáčka
1 lžíce
|
Pokyny
- Na pánvi rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, mícháme dokud nezesklovatí.
- Přidáme rajčata z konzervy a rozpůlená cherry rajčata, cukr, tymián, bazalku a sójovou omáčku.
- Dle potřeby si dochutíme omáčku a vložíme rybu. Přiklopíme a vaříme 10-20 minut na mírném ohni.