Višňová polévka

Když se řekne maďarská kuchyně - napadlo by vás tam zařadit například studenou polévku z višní nebo lesních plodů? V následujícím receptu si řekneme, jak si višňovou polévku připravíme sami doma.
Když se řekne maďarská kuchyně - napadlo by vás tam zařadit například studenou polévku z višní nebo lesních plodů? V následujícím receptu si řekneme, jak si višňovou polévku připravíme sami doma.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
4 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
25 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
Pokyny
  1. Vypeckované a umyté višně vaříme přibližně 20 minut společně s hřebíčky, skořicí a citronovou šťávou.
  2. Stranou smícháme vanilkový pudink se smetanou a přidáme ho do polévky.
  3. Vše vaříme další 2 minuty - podle chuti ji můžeme naředit mlékem.
  4. Polévku podáváme vychlazenou, ozdobenou kopečkem vanilkové zmrzliny.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*