Voňavé řecké pečené brambory

Tento recept může být skvělým tipemna svěží večeři, předkrm nebo přílohu k masu. 
Tento recept může být skvělým tipemna svěží večeři, předkrm nebo přílohu k masu. 
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
1 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Suroviny
    rajčata 4ks cherry
    balzamiko 3lžíce lžíce balzamikového krému bílého s pomerančem a citronem, ke koupi v supermarketech
    brambora 1ks
    rajčata 1lžíce sušená
    sýr feta
    paprika zelená
    pepř čerstvě namletý
    bylinky oregano
Pokyny
  1. Oloupanou bramboru nakrájíme na tenké plátky a rozložíme na pekáč vyložený pečicím papírem. 
  2. Osolíme, opepříme, přidáme oregano, sušená rajčata a papriku. 
  3. Vše zakápneme balzamikovým krémem s pomerančem a citronem. 
  4. Pečeme přibližně 20 minut na 200 °C.
  5. Hotové brambory naservírujeme na talíř, ozdobíme rajčaty, sýrem feta a tmavým balzamikovým krémem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*