Kdo by neznal plněné papriky! Tato varianta je proti té tradiční dietnější a rychlá na přípravu. Můžete je taky připravit jako vegetariánskou verzi české klasiky.
|
Kdo by neznal plněné papriky! Tato varianta je proti té tradiční dietnější a rychlá na přípravu. Můžete je taky připravit jako vegetariánskou verzi české klasiky.
|
Porce
5 paprik
|
Doba přípravy
15 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Cibuli nasekáme nadrobno a osmahneme na oleji.
- Poté přidáme nadrobno nakrájená rajčata a mozzarellu.
- Celou směs osolíme. Nakonec vmícháme i uvařenou rýži.
- Poté celou směs sejmeme z ohně a připravíme si papriky.
- Ty omyjeme a rozkrojíme podélně napůl.
- Obě půlky naplníme směsí zeleniny, sýra a rýže z pánve a zasypeme nastrouhaným parmezánem.
- Papriky poté dáme zapéct do trouby, tak aby papriky změkly a sýr se roztekl.