Zapečený camembert s hroznovým vínem

Máte chuť na něco jednoduchého a zároveň rafinovaného? Vyzkoušejte tuto vylepšenou variantu běžného sýrového prkénka.
Máte chuť na něco jednoduchého a zároveň rafinovaného? Vyzkoušejte tuto vylepšenou variantu běžného sýrového prkénka.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
1 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
10 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    sýr 1ks Cammembert
Pokyny
  1. Sýr rozřízněte napůl, jemně pokapejte olivovým olejem a posypte na poloviny rozkrájeným hroznovým vínem.
  2. Nechte zhruba 15 minut zapéct v troubě při teplotě 180 stupňů Celsia.
  3. Sýr je vhodný péct v alobalu.
  4. Pokud koupíte sýr v dřevěném obalu, ten pak můžete snadno využít při pečení sýra jako misku na pečení.
  5. Sýr je vynikající s ozpečenými bagetkami.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*