Pórková nať nepatří do koše, ale na talíř! Pórek obsahuje velké množství vitamínů, podporuje činnost mozku, snižuje tuky v krvi a je přírodní zbraní proti…
Vaříme beze zbytku
Zkuste si uvařit beze zbytku některou z dobrot podle kuchařů z těch nejlepších restaurací! Předcházejte plýtvání potravinami podle receptů s Jakvkuchyni.cz!
Executive chef restaurace Coda v hotelu Aria sám sebe označuje jako vyznavače minimalismu – v životě i na talíři. V tomto díle nám prozradí jeden…
Vadí vám plýtvání jídlem? Pak jste na správné adrese. V dalším díle seriálu Vaříme beze zbytku vám společně s vynikajícím šéfkuchařem Davidem Šaškem prozradíme, co lze…
Marek Šáda – šéfkuchař restaurací Bellevue a Mlýnec. Dnes se s námi v dalším dílu seriálu Vaříme beze zbytku podělí o recept na pečeného lososa…
Mrkvovou nať většina z nás vyhazuje, což je velká škoda. Proč? To nám poví Igor Chramec, šéfkuchař restaurace Zátiší. Ukáže nám, jak z mrkvové natě…
Marek Šáda je uznávaným kuchařem, který vede restauraci Bellevue a Mlýnec. V rámci projektu Vaříme beze zbytku se s námi podělí o recept na vynikající…
Kůra z citrusů a slupky z okurek. Že je to odpad a chuťově to nejde dohromady? Marek Šáda, executive chef restaurace Bellevue a Mlýnec, nám…
I v tomto článku nahlédneme do projektu Vaříme beze zbytku. Uznávaný šéfkuchař restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise Oldřich Sahajdák nám představí výborný recept na risotto…
Pojďme i tentokrát nahlédnout pod pokličku vaření v duchu zero waste a nechat se inspirovat dalším receptem z projektu Vaříme beze zbytku. V dnešním díle…
Květák je v našich kuchyních neprávem opomíjenou zeleninou. Igor Chramec, executive chef restaurace Zátiší, nám ukáže, že z květáku se dá vykouzlit mnohem více! Přesvědčte…
Už jste slyšeli o projektu Vaříme beze zbytku? Že ne? Velká škoda! Společně to teď napravíme a také se seznámíme s kuchařem Oldřichem Sahajdákem, který…