Projekt Jak v kuchyni oslavil své 3. narozeniny 17. 9. na farmářských trzích na pražském Kulaťáku. Jak v kuchyni.cz je web o vaření a hospodaření v kuchyni. Oslavovali jsme s vámi, jak jinak než s jídlem a pitím. Vybrali jsme dobroty podle nejoblíbenějších receptů z webu jakvkuchyni.cz, které jste mohli zdarma ochutnat. Ti z vás, kteří za námi přišli, tak mohli vyzkoušet, jak chutnají koblížky pečené v troubě, raw kakaovo-ořechové tyčinky, pravý estonský kringel a zapečené ovesné vločky. Web se snaží také o rady a edukaci v oblasti třídění odpadu v kuchyni, kde ho vzniká nemalé množství. Právě proto, že nás zajímají vaše návyky v oblasti třídění, měli jsme pro vás připravený krátký dotazník. Za jeho vyplnění jste si od nás mohli odnést brožurku s recepty z menu jako od farmáře. Pokud jste u nás z nějakého důvodu nebyli, tak jsme pro vás připravili Farmářské menu i zde (ke stažení také v PDF). Protože je podzim, kdy sezóna burčáku a vína vrcholí, připravili jsme pro vás malý návod, jak víno a burčák vybírat a servírovat. Informace najdete v článku O víně a burčáku. Na trzích jsme také spustili soutěž o hodnotné ceny (třeba o vybavení do domácnosti či kurz vaření dle vašeho výběru). Stále se můžete zapojit, soutěž probíhá do 17. 10. 2016 právě zde! Kromě těchto fotek bychom vám chtěli ukázat malé ohlédnutí za farmářskými trhy v podobě videa. Přejeme příjemnou podívanou a budeme se na vás těšit někdy příště!