Čokoládová pěna vypadá luxusně, ale její přípravu zvládne každý! Vyberte co nejkvalitnější čokoládu a vyšlehejte pevný sníh, který dá čokoládové pěně její konzistenci.
Suroviny: bílek
Máte chuť na něco lahodného a také máte dostatek času na to vyzkoušet něco nového, i když to bude znamenat pár hodin v kuchyni? Citronové pusinky jsou chuťově dokonale vyvážené, potěší snad každého a jejich poněkud delší doba přípravy a pečení rozhodně stojí za to.
Lehký dezert, do kterého využijete přebytek malin a který je ideální jak na oslavu jako narozeninový dort, tak na víkend jako chutný zákusek k poobědové kávě a pro děti.
Bábovky už máte plné zuby a k tomu máte doma přebytek rybízu? Zkuste mramorovou buchtu s kakaem, skořicí a rybízem. Pokud při podávání nezapomenete na šlehačku, jen se po ní zapráší.