Hovězí krk na víně

Hovězí krk na víně

Vyhýbáte se hovězímu masu pro jeho těžkou stravitelnost? Ukážeme vám, že i hovězí maso si zaslouží vaši pozornost. Jako například tento hovězí krk na víně.
Hovězí brisket s gratinovanými brambory

Hovězí brisket s gratinovanými brambory

Brisket, nebo-li bok / hrudí, je maso mezi předníma nohama zvířete. Koupit ho můžeme s kostí i bez a výborně se hodí k vaření, které ho zachová měkké a šťavnaté.
Rajčata po provensálsku s gorgonzolou

Rajčata po provensálsku s gorgonzolou

Pokud se vám letos urodilo na zahrádce velké množství rajčat, vyzkoušejte jednoduchý recept na tato rajčata, který vás přenese na slunných jih do francouzské Provence.
Thajská kari pasta

Thajská kari pasta

Thajská kuchyně se neobejde bez kari. Vybrat si můžeme červené, zelené nebo žluté. Thajské gastronomii vyznáme upřímnou lásku tím, že si kari pastu připravíme doma. Naučíme vás, jak na to.
Pomazánka z kozího sýra a pažitky

Pomazánka z kozího sýra a pažitky

Stará moudrost praví, že v jednoduchosti je krása. To můžeme jednoznačně potvrdit v případě této pomazánky z kozího sýra. Chuť tvarohu a smetany spojená s chutí čerstvé pažitky dovede chuť této pomazánky k dokonalosti. Navíc je její příprava jednoduchá a velmi rychlá. Svačinku tak máte vykouzlenou během chvilky.
Pánvičková pizza

Pánvičková pizza

Pizza? Kdo by ji neměl rád! Máme tu pro vás tip na pizzu, k jejíž přípravě postačí pouze pánvička. Ochucení a ingredience, které si na pizzu přidáte, necháme jen a jen na vás, podle toho, co máte rádi.
Svíčková na smetaně

Svíčková na smetaně bez mouky

Výbornou svíčkovou na smetaně uděláme hravě i bez mouky. Pochutnáme si a jako bonus nebude nikomu těžko. Nevěříte? Tady je recept.
Bramborová polévka

Bramborová polévka

Teď si uvaříme výbornou bramborovou polévku, kterou zahustíme hraškou. Proč jsme se rozhodli právě pro tuto alternativu? V hrašce se nachází železo, zinek a vláknina. V našich jídelníčcích se rázem objeví dostatek hrubé vlákniny a po jídle nám nebude těžko.
Hovězí šiš kebab

Hovězí šiš kebab

Léto se pomalu přehouplo do své druhé poloviny a protože je počasí opravdu dokonale letní, můžeme si užívat letních grilovaček plnými doušky. Kromě klasických steaků si můžete připravit i různé dobroty z mletého masa. Dnes vám přinášíme recept na hovězí šiš kebab, který můžete vyzkoušet třeba hned při příštím grilování.
Okurková salsa

Okurková salsa

Pokud chystáte letní venkovní párty, pak je nejlepší si připravit jednoduché menu. S hlavním chodem podávejte zeleninové talíře nebo si zkuste připravit domácí salsu. Je důležité si s tím trochu pohrát a veškeré ingredience nakrájet na malé kousky. A protože nadchází okurková sezóna, máme tu pro vás tip na salsu s nádechem exotiky.