Entrecote s brusinkovou omáčkou a pečenými brambory

Entrecote s brusinkovou omáčkou a pečenými brambory

Entrecote, neboli Rib Eye Steak je maso z vysokého roštěnce. Hodí se na rychlou úpravu a připravíme z něj výtečné steaky. Výběr masa bychom určitě neměli podcenit a investovat do vyzrálého masa. Sladká brusinková omáčka dodá steaku šmrnc. Jak si připravit šťavnatý Rib Eye Steak prozradí v receptu Jakvkuchyni.cz!
Pomalu pečený roštěnec – Roastbeef

Pomalu pečený roštěnec – Roastbeef

Roastbeef je úplně jednoduché jídlo, se kterým ale naděláme velkou parádu! Skvěle se hodí k bramborám, do salátu, sendvičů nebo na chlebíčky. Maso ale nesmí být zcela propečené, aby zůstalo pěkně růžové a šťavnaté.
Grilovaný bůček s rukolovým salátem

Grilovaný bůček s rukolovým salátem

Z grilovaného bůčku na pivě s česnekem a bylinkami lze vykouzlit opravdovou dobrotu! Chutná navíc skvěle studený i teplý. Jako přílohu si k němu můžeme připravit lehký, ale zároveň sytý salát s bramborami a vejci! Jak na grilovaný bůček s rukolovým salátem prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Osvěžující rajčatový salát s mátou

Osvěžující rajčatový salát s mátou

V teplých dnech nejlépe chutnají lehká a osvěžující jídla. A přesně takovým pokrmem je rajčatový salát s mátou. Připravte si ho podle receptu Jakvkuchyni.cz!
Feta Cheese Stuffed Tomatoes

Feta Cheese Stuffed Tomatoes

Grilovaná rajčata si můžeme připravit jako lehkou letní večeři, předkrm nebo přílohu k opečenému masu. Naplnit je lze různými druhy sýrů, například sýrem feta nebo krémovým čerstvým sýrem s gorgonzola. Správnou chuť dodají čerstvé bylinky.
Smažené plněné papričky

Smažené plněné papričky

Kombinace lehce pálivých papriček a smetanového sýru je skvělá! Je to ideální pohoštění k vínu nebo pivu při posezení s rodinou a přáteli. Výhodou je, že chutnají skvěle teplé i studené.
Hovězí vývar z žeber

Hovězí vývar z žeber

Kromě toho, že jsou vývary zdravé a patří mezi oblíbené polévky, tvoří také základ mnoha dalších jídel - od polévek po omáčky. Hovězí vývar můžeme vařit přes noc, ale také jen hodinu. Jak si připravit vydatný vývar z hovězích žeber prozradí v receptu Jakvkuchyni.cz!
Batátové hranolky s uzenou paprikou

Batátové hranolky s uzenou paprikou

Batáty, známé také jako sladké brambory, jsou chuťově vynikající a navíc obsahují mnoho prospěšných látek. Připravte si batátové hranolky, které můžeme mít jako pochutinu pro návštěvu, nebo jako přílohu k jídlu. Jak na to prozradí v receptu Jakvkuchyni.cz!
Krk na víně s bylinkami a sušenými rajčaty

Krk na víně s bylinkami a sušenými rajčaty

Hovězí krk se nejlépe hodí na pozvolné dušení do omáček. Kombinace hovězího masa a dobrého vína spolu s tymiánem a rozmarýnem je nedostižná a sušená rajčata celé jídlo dokonale ozvláštní. Jakvkuchyni.cz prozradí, jak na to!
Marocké ragú

Marocké ragú

Jednoduché, rychlé a syté ragú, které potěší chuťové pohárky zapřisáhlých masožravců! Čočka, kurkuma, zázvor a další orientální chutě chutnají skvěle v kombinaci s rýží, kuskusem nebo chlebem naan.