Husí paštika s mandlemi a brusinkami

Husí paštika s mandlemi a brusinkami

Paštiky patří mezi opravdové kulinářské delikatesy. Zkuste si připravit lahodnou husí paštiku na bílém víně s mandlemi, brusinkami a bylinkami. Příprava zabere minimum času a chuťový výsledek bude nezapomenutelný! Připravte si ji podle tohoto receptu od Jakvkuchyni.cz!
Kachní prsa s brusinkami a placičkami z kořenové zeleniny

Kachní prsa s brusinkami a placičkami z kořenové zeleniny

Kachní prsa se, na rozdíl od dalšího masa z kachny, skvěle hodí na minutkovou úpravu. Při jejich přípravě je třeba dodržet několik pravidel a odměnou bude dokonale narůžovělé a šťavnaté maso. To chutná výtečně s placičkami z kořenové zeleniny a bylinek. Vyzkoušejte tuto lahůdku podle tohoto receptu od Jakvkuchyni.cz! můžeme vyzkoušet placičky z kořenové zeleniny.
Hovězí na houbách s hříbky na másle

Hovězí na houbách s hříbky na másle

Hovězí na houbách je opravdová chuťovka. V tomto receptu hraje hlavní roli šťavnatý hovězí váleček s omáčkou z lesních hub a pravých hřibů na másle se špekovým knedlíkem a vídeňskou cibulkou. Jak si připravit tuhle dobrotu poradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Bezlepková tortilla pizza

Bezlepková tortilla pizza

Tento bleskový recept ocení nejen ti, kdo se vyhýbá lepku. Základ na pizzu připravíme totiž místo klasického těsta z kukuřičné tortilly a ozdobit ji už pak můžeme dle chuti! V tomto receptu od Jakvkuchyni.cz vynikne chuť bylinek jako čerstvá bazalka, oregano a česnek.
Indická čočková polévka

Indická čočková polévka

Zkusme si místo klasické čočkové polévky vyzkoušet variantu s červenou čočkou, která se na rozdíl od zelené nemusí namáčet, je rychle uvařená a navíc i lépe stravitelná. Polévku dochutíme tradičními přísadami indické kuchyně, jako je je kari, kurkuma, zázvor či kokosové mléko. Tyto ingredience dodají polévce neodolatelnou vůni a chuť! Jak si připravit lahodnou indickou čočkovou polévku poradí recept od Jakvkuchyni.cz.
Losos s gratinovanou kořenovou zeleninou

Losos s gratinovanou kořenovou zeleninou

Gratinované brambory jsme doplnili o další kořenovou zeleninu jako je petržel, řepa nebo batáty - tato příloha je nejen zdravá, ale také skvěle chutná! Můžeme ji podávat jako samostatné jídlo, báječně si pochutnáme i s s pečeným lososem. Zkuste tento recept na Jakvkuchyni.cz!
Bramborová polévka s pažitkou

Bramborová polévka s pažitkou

Podzimní počasí úplně vybízí k tomu, připravit si teplou a sytou polévku. Zkuste si namísto tradiční bramboračky uvařit jednoduchý bramborový krém, ve kterém bude hrát hlavní roli chuť pažitky. Nenáročná recept na vynikající smetanový bramborový krém s pažitkou přináší Jakvkuchyni.cz!
Houbová polévka s kroupami

Houbová polévka s kroupami

Z hub a krup si můžeme připravit vynikající polévku, která by se dala označit za tradiční pokrm české kuchyně. Je variabilní a lze využít jakékoliv houby. Česnek a bylinky jí dodají ten správný šmrnc! Jak si připravit tradiční českou houbovou polévku poradí tento recept od Jakvkuchyni.cz!
Hráškový krém se špenátem

Hráškový krém se špenátem

Mnoho z nás má polévky spojené se sychravým podzimem, kdy nás příjemně zahřejí. Své místo mají na stole by jim měl ale patřit i v létě. Ideální volbou jsou lehké zeleninové polévky, do kterých můžeme použít čerstvou úrodu ze zahrádky. Připravte si osvěžující hráškový krém se špenátem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Zapečené rizoto s kapustičkami

Zapečené rizoto s kapustičkami

Připravte si lahodné vegetariánské rizoto, které chutná skvěle díky kombinaci kapusty, hub, česneku sypané sýrem a bylinkami dle chuti. Zapečení mu dodá skvělý šmrnc. Recept na Jakvkuchyni.cz!
Vepřové kotlety na lilku a rajčatech

Vepřové kotlety na lilku a rajčatech

Vepřové maso v této letní kombinaci s rajčaty a lilkem si každý zamiluje. Nesmíme zapomenout na čerstvé bylinky! S přílohou si nemusíme lámat hlavu, protože skvěle chutnají i s dobrým světlým chlebem, který můžeme namáčet do šťávy z masa a zeleniny. Recept na vepřové kotlety na lilku a rajčatech na Jakvkuchyni.cz!