Kari pasta, poklad z Orientu

Kari pasta, poklad z Orientu

Láká vás vyzkoušet si pravou indickou nebo thajskou kuchyni? Pak se určitě neobejdete bez kari pasty. Připravuje se z různých druhů koření a dodá pikantní chuť zelenině, drůbežímu masu i rybám. V lednici vám vydrží ve vzduchotěsné sklenici týden, zmrazená i několik měsíců.
Bang Bang salát s kuřecími prsíčky

Bang Bang salát s kuřecími prsíčky

Arašídy, sezam a kuře – to jsou základní kameny asijské kuchyně. Tento svěží salát vás zasytí díky kuřecímu masu. Pusťte do své kuchyně tento typický čínský salát!
Sójová pomazánka s křenem

Sójová pomazánka s křenem

Když přidáte spoustu křenu, nikdo nepozná, že je tato pomazánka ze sóji... Pro dospělé přidejte chilli, pro děti můžete namazaný chleba ozdobit třeba pažitkou nebo kousky ředkvičky.
Smažená asijská rýže

Smažená asijská rýže

Zbyla vám rýže od večeře a nevíte, co s ní? Připravte si asijskou rýži, plnou energie a výborných chutí.
Pečenáče z kapra

Pečenáče z kapra

Rybí řízky využijete na pikantní pečenáče. Po třech dnech macerování budou nejlepší.
Rizoto z celozrnné rýže

Rizoto z celozrnné rýže

Zdravá varianta běžného rizota bude skvělou přílohou i hlavním jídlem. Místo tempehu můžete použít dostupnější sóju nebo tofu.