Připravte si vláčné koblížky obalované ve skořicovém cukru, jen namísto klasické marmeládové náplně použijeme jablečné pyré a nakonec je obalíme ve skořicovém cukru. Dokonalý podzimní dezert připravený podle receptu od Jakvkuchyni.cz, kterým oslníme každou návštěvu, je na světě! Jak na to?
Suroviny: cukr
Možná to zní složitě, ale není se čeho bát. Konfitování není žádná věda! Jednoduše řečeno jde o pomalé a pozvolné vaření v tucích, díky kterým maso krásně změkne a zůstane dokonale šťavnaté. V tomto receptu na konfitovaná husí stehna se zelím přidáme k masu ořechovo-hruškovou nádivku - uvidíte, že se po ní jen zapráší! Vařte s Jakvkuchyni.cz!
Místo klasického makového koláče můžeme připravit tento pletenec s mákem a povidly. Jak na to poradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Asijská kuchyně je lehká, zdravá a také velmi oblíbená. Pokud nám z vaření zbyly odkrojky zeleniny, nevyhazujme je. Vařte beze zbytku a připravte si křupavou smaženou zeleninu obalenou v tempuře se sójovo-zázvorovou omáčkou. Přesvědčte se, že jídlo připravené ze zbytků podle receptu od Jakvkuchyni.cz může chutnat skvěle!
Kombinace jablek, skořice a ořechů…… to je esence podzimu. Když k těmto chutným a voňavým ingrediencím přidáme vláčné těsto a křupavou drobenku, upečeme si rychlý domácí koláč plný vůní a chutí podzimu raz dva. Recept na jablečný koláč s ořechovou drobenkou přináší Jakvkuchyni.cz!
Uzené maso se zelím je neodolatelné spojení tradičního a chutného českého jídla. Když ho navíc doplníme domácími špekovými knedlíky, máme na stole jeden z tradičních českých receptů. Jak na to poradí Jakvkuchyni.cz!
Játra v současnosti patří spíše k těm opomíjeným potravinám, které se v jídelníčku nevyskytují příliš často. Je to ale škoda! Jsou dobře dostupná, a navíc obsahují velké množství železa a dalších vitamínů. Pokud neholdujeme játrům vcelku, zkusme například játrové knedlíčky do polévky nebo výbornou játrovou paštiku, která je za pár minut hotová!
Na přípravu tohoto tradičního poutního pokrmu z České Třebové, nebudeme potřebovat jablka, ale brambory a jen pár dalších surovin. Jak na to prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Občas se nám nechce trávit čas zdlouhavým pečením a v takovou chvíli jsou nejlepší nepečené dezerty. Tento cheesecake je díky snoubení lehce slané chuti sýra a sladké náplně trochu neobvyklý, a chuťově skvělý a osvěžující! Připravte si nepečený cheesecake s třešněmi podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
S tímto domácím lákem a postupem na přípravu nakladaček, se vám nakládané okurky zaručeně povedou! Jak na to?
Recept na trhané vepřové maso i jeho užití jsou naprosto univerzální. Výborně se totiž hodí jako náplň do lasagní, sendvičů, můžeme ho podávat i s bramborami nebo rýží. Jakvkuchyni.cz přináší recept s trhaným vepřovým masem s lahodnou fazolovou pastou s bylinkami a sýrem zabalené v tortille.