Cibulový dip přináší neodolatelnou chuť spojením spálené cibule, medu, dijonské hořčice a dalších ingrediencí. Je vynikajícím doplňkem k různým pokrmům. Připravte si lahodný cibulový dip podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Suroviny: hořčice
K Velikonoční svátkům nepatří žádná jiná pomazánka více, než vajíčková. Můžeme si ji připravit k snídani, večeři nebo svačině. Vyzkoušejte odlehčenou verzi bez majonézy, kterou můžeme nahradit cottage sýrem, bohatým zdrojem bílkovin. Skvělou službu odvedou i bylinky, jako třeba čerstvá pažitka. Recept na domácí vajíčkovou pomazánku se sýrem cottage a pažitkou přináší web Jakvkuchyni.cz!
Originální recept na stroganoff se připravuje z hovězího masa. Vyzkoušejte i tuto minutkovou verzi s vepřovou kýtou podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
V jednoduchosti je krása a u hovězího roastbeefu to platí dvojnásob! Dokonale šťavnaté a růžové tenké plátky hovězího masa chutnají báječně teplé i studené. Můžeme je servírovat s brambory, salátem, ale hodí se i do sendvičů, lze s nimi ozdobit také chlebíčky. Jak si připravit domácí šťavnatý roastbeef prozradí v receptu Jakvkuchyni.cz!
K večeři, ke svačině nebo třeba na chlebíčky je ideální volbou tuňáková pomazánka. která je rychlá na přípravu, zdravá a svěží i díky chuti čerstvých bylinek. Jaką si připravit domácí tuňákovou pomazánku prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Lahodné, jemné, šťavnaté těstoviny s omáčkou z cheddaru potěší vaše chuťové pohárky. Rychlý recept přináší Jakvkuchyni.cz!
Pokud jste fanoušci jídel z jednoho pekáče, tak vám tento recept udělá radost. Kýtu pečeme vcelku, aby si zachovala šťavnatost, při pečení navíc výpek výborně ochutí zeleninu, která je ve stejném pekáčku, jako maso.
Grilovací sezóna se bez dobrých dipů obejde jen těžko! Ke grilovanému masu, zelenině a pečivu se výborně hodí různé druhy omáček, do kterých si můžeme dobroty namáčet. A co si budeme povídat, tyhle čerstvé dobroty si zaslouží mnohem rafinovanější chuťové kombinace, než klasický kečup nebo hořčici. Nenechte si ujít 10 tipů na přípravu domácích dipů podle receptů od Jakvkuchyni.cz!
I doma si můžeme připravit vlastní lahodnou majonézu s pečlivě vybranými surovinami. Domácí čerstvá majonéza připravená podle receptu od Jakvkuchyni.cz určitě potěší naše chuťové pohárky.
Chuťová kombinace žampionů, čerstvého tymiánu, hořčice a zakysané smetany je výborná! Když navíc přidáme mleté hovězí, které zapečeme v italském chlebu, vznikne opravdová lahůdka! Můžeme ho připravit k večeři a určitě s ním neurazíme ani tu nejmlsnější návštěvu.
O tom, co patří a nepatří do úplně původního Caesar salátu, bychom mohli vést dlouhé debaty. V původním receptu chybělo kuřecí maso a slanina. I zálivka může mít různé složení. Místo krutonů, které se zpravidla připravují ze staršího bílého pečiva, můžeme do salátu přidat opečenou cizrnu, která mu dodá příjemnou křupavost a pokud budete salát připravovat bez masa, tak i potřebné bílkoviny. Jak na to prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!