Husí paštika s mandlemi a brusinkami

Husí paštika s mandlemi a brusinkami

Paštiky patří mezi opravdové kulinářské delikatesy. Zkuste si připravit lahodnou husí paštiku na bílém víně s mandlemi, brusinkami a bylinkami. Příprava zabere minimum času a chuťový výsledek bude nezapomenutelný! Připravte si ji podle tohoto receptu od Jakvkuchyni.cz!
Zapečené palačinky s tvarohem a borůvkami

Zapečené palačinky s tvarohem a borůvkami

Vyzkoušejte oblíbené palačinky v “novém kabátku”! Příprava zapečených palačinek je jednoduchá a výsledek stojí za to - je ideální jako dezert, nebo sladký hlavní chod pro celou rodinu. Recept na zapečené palačinky s tvarohem a borůvkami přináší Jakvkuchyni.cz!
Išlské dortíčky

Išlské dortíčky

Tradiční rakouské cukroví, které si kdysi velmi oblíbil císař František Josef. Je sice trochu pracnější, ale výsledek stojí určitě za to! Křehké ořechové těsto, máslový krém s lehce navinulým džemem máčené v čokoládě a nahoře celý oříšek… No nezní to skvěle? A chutná ještě lépe! Zkuste si připravit išlské dortíčky podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Velikonoční vláčný kynutý věnec

Velikonoční vláčný kynutý věnec

Zkusme letos na sváteční stůl přinést něco nového a neobvyklého. Velikonoční věnec z kynutého těsta je nejen nádhernou ozdobou, ale také chutným pokrmem, který zpestří velikonoční tabuli a potěší všechny milovníky sladkých dobrot. A co je nejlepší? Věnec můžeme ozdobit podle naší fantazie - použít můžeme mašle, kraslice a další dekorace. Připravme se na nadcházející svátky s originálním receptem na velikonoční věnec z kynutého těsta podle Jakvkuchyni.cz!
Skořicové hvězdičky s mandlemi

Skořicové hvězdičky s mandlemi

Tento recept potěší i ty, kdo nemohou lepek, protože je přirozeně bezlepkový. Je plný ořechů a v kombinaci se skořicí a svěží polevou potěší i ty nejmlsnější jazýčky. Připravte si skořicové hvězdičky s mandlemi podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Křupavá jablka

Křupavá jablka s ořechy a drobenkou

Pečené ovoce může představovat zajímavou alternativu ke sladkým dezertům. Samo o sobě bývá sladké, není tedy třeba doslazovat spoustou cukru. Pečená jablíčka skvěle doplňuje nakyslá chuť povidel a křupavé oříšky. Chybět by nemělo ani koření, které můžeme zvolit dle našich chuťových preferencí. Výborná je vanilka, skořice nebo kardamom. V chladnějším počasí budou chutnat skvěle teplá, v létě mohou osvěžit jako studený dezert. Jak na to?
Mléčná rýže bez laktózy s malinami

Mléčná rýže bez laktózy s malinami

Zbyla vám od oběda uvařená rýže? Rozhodně ji ještě můžeme využít! Pokud na její slanou variantu už chuť nemáme, vyzkoušejte sladkou verzi. Společně s šéfkuchařem Davidem Šaškem si prozradíme výborný recept na mléčnou rýži bez laktózy s malinami. Jak na to? 
Vanilkové rohlíčky podle Ivety Fabešové

Vanilkové rohlíčky podle Ivety Fabešové

Iveta Fabešová se nepochybně zasloužila o pozvednutí cukrářské úrovně v České republice. Svým hostům servíruje sladké dobroty inspirované především francouzským stylem, které nejen nádherně vypadají, ale ještě lépe chutnají. Ačkoliv se její vyhlášené zákusky zdají jako z pohádky, její životní cesta až tak pohádková nebyla.
Ořechové sušenky Cantucciny od geniální Nigelly Lawson

Ořechové sušenky Cantucciny od geniální Nigelly Lawson

Žena, která si podmanila britskou gastronomii, to je Nigella Lawson. Tato kuchařka populární po celém světě vyniká v rychlém vaření s delikátním výsledkem. Nigella Lawson je současně spisovatelkou, moderátorkou několika televizních pořadů a producentkou. Tato “gurmánská bohyně” napsala několik skvělých kuchařek, jež si získaly celý svět a staly se světovým bestsellerem. Jaký je příběh Nigelly Lawson?
Sušenky Cantuccini podle Romana Pauluse

Sušenky Cantuccini podle Romana Pauluse

Tradiční italské sušenky pocházejí z italského města Prato, jsou dvakrát pečené, podlouhlé a křupavé a většinou se namáčejí do kávy nebo jiného nápoje. Tentokrát podle receptu slavného českého šéfkuchaře Romana Pauluse.
Rýže s pórkem a mandlemi

Rýže s pórkem a mandlemi

Rýže i výrobky z ní jsou chuťově poměrně neutrální, proto se využívají pro přípravu sladkých i slaných pokrmů.