Tyto zákusky můžete buď upéci z těsta na běžný dort ve speciální kuličkové formě, napíchnout na špejli a ozdobit dle libosti. Pokud formu nemáte, vyzkoušejte náš recept! Těsto si můžete připravit dopředu, nechat jej vychladnout přes noc a dortíky vytvořit až ráno. Jejich příprava zabere trochu více času, ale výsledek stojí za to!
Suroviny: marmeláda
Jste v kuchyni začátečník? Nemáte čas, neradi umýváte haldy nádobí nebo nechcete utrácet za drahé ingredience? V tomto je velmi vděčné listové těsto, do kterého můžete dát cokoliv. My jsme si vyrobili jablečné pirohy.
Typický podzimní pokrm voní po českém lese a je skvělým tipem na slavnostní oběd. Kančí maso můžete nahradit i jinou divočinou.
Pokud máte formy ve tvaru srdíček, máte vyhráno!
Připravte si lahodnou roládu z vláčného těsta s kokosovým pudinkem s příchutí rumu podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Kuřecí maso se skvěle kombinuje se svěží chutí různých druhů ovoce. Už jste zkusili jedinečnou chuť kuřete a meruňkového pyré, které je sladké, ale zároveň příjemně kyselé?
Původně masopustní dobrota se nyní může podávat kdykoliv. Nezapomeňte na rum do těsta a smažení v sádle, které jsou pro posvícenské koblížky typické. Nejlepší jsou ještě horké.