Jednoduchá a výživná polévka, která zahřeje a dodá tělu potřebné vitamíny. Kombinace řapíkatého celeru, mrkve a aromatického česneku v kuřecím vývaru vytváří lehkou, ale chutnou polévku, kterou si snadno připravíme během chvíle. Připravte si kuřecí polévku s řapíkatým celerem a mrkví podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Suroviny: mrkev
Zelí je právem považováno za superpotravinu! Obsahuje vysoké množství prospěšných látek a hodí se do teplé i studené kuchyně. V kombinaci s mrkví a jablkem si dopřejeme skvělou a sezonní vitamínovou bombu. Perfektní jako lehká příloha, nebo rychlá svačina. Připravte si svěží zelný salát s mrkví a jablkem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Jehněčí ragú s kořenovou zeleninou je dokonalou ukázkou pomalu vařeného jídla, které vyniká svou intenzivní chutí a vůní. Kombinace jehněčího masa, kořenové zeleniny a aromatických bylinek vytvoří pokrm, který potěší všechny gurmány. Jehněčí ragú se skvěle hodí k bramborové kaši, bramboráčkům nebo k čerstvému pečivu. Připravte si ho podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Zkuste si připravit lahodně jehněčí maso, uvidíte, že se po něm jen zapráší! Jehněčí roláda s pancettou, sušenými švestkami a bylinkami doplněná o rozmarýnovou omáčku z červeného vína, bramborové pyré a směs kořenové zeleniny je ideální volba pro slavnostní oběd nebo večeři, kterou si zamilují všichni. Připravte si lahodnou jehněčí kýtu s pancettou a sušenými švestkami podle receptu na Jakvkuchyni.cz!
Autentická indická večeře s receptem na Tandoori kuře, čočkový salát a mátu raitu je jídlo ve kterém se kombinuje výrazné koření a čerstvé ingredience, jež společně vytváří chuťový zážitek. Marinovaná kuřecí stehna v jogurtu a tandoori koření jsou dokonale šťavnatá, čočkový salát dodá svěžest a mátová raita příjemně zjemní pikantní chuť kuřete. Nenechte si ujít originální recept pro rodinnou večeři nebo slavnostní příležitost od Jakvkuchyni.cz.
Kachní prsa se, na rozdíl od dalšího masa z kachny, skvěle hodí na minutkovou úpravu. Při jejich přípravě je třeba dodržet několik pravidel a odměnou bude dokonale narůžovělé a šťavnaté maso. To chutná výtečně s placičkami z kořenové zeleniny a bylinek. Vyzkoušejte tuto lahůdku podle tohoto receptu od Jakvkuchyni.cz! můžeme vyzkoušet placičky z kořenové zeleniny.
Zkusme si místo klasické čočkové polévky vyzkoušet variantu s červenou čočkou, která se na rozdíl od zelené nemusí namáčet, je rychle uvařená a navíc i lépe stravitelná. Polévku dochutíme tradičními přísadami indické kuchyně, jako je je kari, kurkuma, zázvor či kokosové mléko. Tyto ingredience dodají polévce neodolatelnou vůni a chuť! Jak si připravit lahodnou indickou čočkovou polévku poradí recept od Jakvkuchyni.cz.
Z hub a krup si můžeme připravit vynikající polévku, která by se dala označit za tradiční pokrm české kuchyně. Je variabilní a lze využít jakékoliv houby. Česnek a bylinky jí dodají ten správný šmrnc! Jak si připravit tradiční českou houbovou polévku poradí tento recept od Jakvkuchyni.cz!
Placaté kuře s mrkví a bramborami je jednoduchý a chutný recept z jednoho pekáče. Jemné maso pečeného kuřete, křupavá vypečená kůžička a lahodná šťáva, která dodává bramborám a zelenině úžasnou chuť. Připravte si placaté kuře s mrkví a bramborami podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Vychutnejme si chutě Asie v květákové polévce s kokosovým mlékem, zázvorem a koriandrem! Tato krémová polévka je plná exotických chutí a vůní, které nás přenesou do dálek. Květáková polévka s kokosovým mlékem, zázvorem a koriandrem je ideální na zahřátí v chladnějších dnech, nebo jako lehká a zdravá večeře. Připravte si ji podle receptu na Jakvkuchyni.cz!
Kulajda je klasická česká polévka, která je ideální jak pro rodinné obědy, tak pro slavnostní večeře. Vůně kopru a hub nás přenese do srdce českých lesů. Připravte si tradiční českou polévku podle receptu na Jakvkuchyni.cz.