I doma si můžeme připravit vlastní lahodnou majonézu s pečlivě vybranými surovinami. Domácí čerstvá majonéza připravená podle receptu od Jakvkuchyni.cz určitě potěší naše chuťové pohárky.
Suroviny: olivový olej
Ukrývá vaše lednice zbytek bramborové kaše ze včerejšího oběda? Výborně! Vyzkoušejte si připravit lahodný krém na smetaně, bílém víně s česnekem a ředkvičkami. Díky rychlému receptu předcházíme plýtvání jídlem a nemusíme tak zbytečně vyhazovat potravinové zbytky, navíc si výborně pochutnáme!
Rychlá lahůdka plná čerstvosti - chutná bruschetta s cherry rajčátky. Ideální, pokud hledáme rychlý a osvěžující recept - od Jakvkuchyni.cz!
Pečený nebo grilovaný hermelín patří k velmi oblíbeným pokrmům. Můžeme si ho připravit jako rychlý oběd, nebo večeři. Pečením se hermelín příjemně rozvoní, změkne a rozteče. Díky plísňové kůrce ale vyteče až po rozkrojení. Výborně se hodí k salátu z listové zeleniny a ladí i s ovocem. K pečení můžeme použít klasický tučný hermelín, nebo jeho odlehčenou variantu. Jak si připravit lahodný salát s pečeným hermelínem a listovým salátem poradí recept od Jakvkuchyni.cz!
O tom, co patří a nepatří do úplně původního Caesar salátu, bychom mohli vést dlouhé debaty. V původním receptu chybělo kuřecí maso a slanina. I zálivka může mít různé složení. Místo krutonů, které se zpravidla připravují ze staršího bílého pečiva, můžeme do salátu přidat opečenou cizrnu, která mu dodá příjemnou křupavost a pokud budete salát připravovat bez masa, tak i potřebné bílkoviny. Jak na to prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Připravte si osvěžující salát z barevných těstovin se zakysanou smetanou a zeleninovou směsí. Jak na to prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Žampiony mají jemnou chuť a pochutnáme si na nich i v případě, že houby nemáme na talíři moc rádi. Žampiony mají jemnou chuť a určitě bychom je měli zařadit do našeho jídelníčku, protože jsou zdrojem vitamínů A a B, a také mají vysoký obsah hořčíku, železa, zinku a jódu. Jak na to?
Jak si připravíme výborný a lehký oběd? Inspirujeme se v Itálii. Dokonalou chuť vykouzlí kombinace špagetové dýně, rajčat, česneku, mozzarelly a samozřejmě nesmí chybět olivový olej. Vyzkoušejte tento recept od Jakvuchyni.cz!
Entrecote, neboli Rib Eye Steak je maso z vysokého roštěnce. Hodí se na rychlou úpravu a připravíme z něj výtečné steaky. Výběr masa bychom určitě neměli podcenit a investovat do vyzrálého masa. Sladká brusinková omáčka dodá steaku šmrnc. Jak si připravit šťavnatý Rib Eye Steak prozradí v receptu Jakvkuchyni.cz!
V teplých dnech nejlépe chutnají lehká a osvěžující jídla. A přesně takovým pokrmem je rajčatový salát s mátou. Připravte si ho podle receptu Jakvkuchyni.cz!
Grilovaná rajčata si můžeme připravit jako lehkou letní večeři, předkrm nebo přílohu k opečenému masu. Naplnit je lze různými druhy sýrů, například sýrem feta nebo krémovým čerstvým sýrem s gorgonzola. Správnou chuť dodají čerstvé bylinky.